Event

Håll ögonen öppna då jag deltar i olika mässor och tillställningar runt om i Skaraborg. Jag samarbetar också med andra aktörer och ordnar längre kurser och event i biosfärsmiljön kring Vänerskärgården. Det kan handla om yoga, mindfulness, kajak, vandring eller detox/fasta. NÄSTA EVENT ANNA THE RÅW DELTAR I ÄR PÅ CAFE TILLSAMMANS I MARIESTAD TORSDAG 6/12 KL.17:00-19:00. ADRESS VÄSTERLÅNGGATAN 1 (ABF). Vi lagar rawfood till folket!
Event

Afterwork

Gör något kul och lärorikt med jobbarkompisarna. Kanske kan det ingå i en friskvårdstimme? Jag ger en föreläsning där jag pratar om rawfood som livsstil samt om vikten av god tarmhälsa. Jag visar hur du enkelt tillagar gröna drinkar och nyttiga mellanmål. Provsmakning ingår och allt som allt tar det ca 1 timme. Pris mellan 100-200:- per person beroende på personalstyrkans storlek.
Afterwork

Homepartyn

Detta är för dig som vill göra något kul med dina kompisar. Du bjuder in dina vänner (minst 4 personer) och väljer en meny – TACOKVÄLL, PIZZAMYS eller ASIATISK PRIDE. Till menyn får du en inköpslista som vi anpassar tillsammans utifrån ev allergier och du handlar själv ingredienserna. Kvällen/dagen du bokar kommer jag hem till dig och dina vänner och vi lagar en härlig måltid ihop. Jag håller en kort introduktion till rawfood och fokus blir på att laga maten. Jag har med mig de apparater som behövs för tillagningen och även de udda ingredienserna. Tidsåtgången är ca tre timmar. Pris: 180:- per person (Väljer du pizzamys blir den menyn lite dyrare då jag behöver förbereda mer innan). Du som värd/värdinna ansvarar för att betala vid bokning av homeparty till mitt bankgiro eller kortbetalning på plats.
Homepartyn

Följ Anna the Råw på Facebook

Följ Anna the Råw på Facebook. Klicka här.
Följ Anna the Råw på Facebook

Följ @annatheraw på Instagram