Om Anna

Jag heter Anna och är en 44-årig Mariestadsbo. Jag har varit vegan sedan 1993 och mina skäl till det har huvudsakligen varit djurrätt. Med åren har miljö- och hälsofaktorerna kommit att betyda mer och mer för mina matval. När jag nyligen träffat min make satt vi en sommardag i mitten av 90-talet och åt råkost ”för det skulle ju vara så nyttigt”. Jag var intellektuellt övertygad om att råkost var bra men min kokkonst var alldeles ny. Den salladen nådde aldrig några höjder för mina smaklökar kan jag säga (och inte till min makes heller). Till skillnad från många andra i min omgivning har jag dock alltid tyckt om att laga mat och jag har samlat på mig mängder av vegetariska kokböcker och recept genom åren för att hela tiden utvecklas. 2008 kom Erica Palmcrantz bok ”Rawfood på svenska” ut och jag hittade den på bokhandeln i Mariestad. Jag började långsamt revolutionera mitt kylskåp, mitt skafferi, mina smaklökar och min tarm. Sommaren 2015 utbildade jag mig till Raw Life Educator och med mitt företag vill jag nu sprida inspiration till rawfood som livsstil. Förutom rawfood inspirerar jag gärna till ökat användande av eteriska oljor för både välmående i själen och kroppen samt smaksättning i mat. Se länk.//www.mydoterra.com/annatheraw
Press

Press

Ett urklipp ur Mariestadstidningen under hösten 2015. Klicka på knappen för att läsa hela artikeln på nätet.

Klicka här för att läsa artikeln

Följ Anna the Råw på Facebook

Följ Anna the Råw på Facebook. Klicka här.
Följ Anna the Råw på Facebook

Följ @annatheraw på Instagram